1868 Sultanahmet Teknik Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği
  ZİYARETÇİ FORMU

SİTEMİZE Hoşgeldiniz

Sevgili Sultanahmetliler;

Öncelikle sitemizde iyi vakit geçirmenizi dileriz.

Sitemizi gezerken MEZUNLARLARIMIZ butonunu tıkladığınızda, Bölümlere göre kayıtlı arkadaşların Yıllara ve İsimlere göre Alfabetik olarak sıralandığını göreceksiniz.
Bu bilgiler tarafınızdan bizlere iletilen bilgiler doğrultusunda yenilenmektedir.

Sizlerden ricamız siteye girdiğinizde öncelikle kendi bilgilerenizi kontrol etmeniz ve yanlışlık var ise bize bildirmeniz şeklinde olacaktır.

Daha sonra ise, bildiğiniz ama yayınlanmayan bir arkadaşımız var ise ayrıca bize bilgi vermenizi;
Şayet arkadaşlarınızla kontak kurabiliyorsanız, arkadaşlarınıza haber vererek bizimle iletişime geçmesini sağlamanızı rica ediyoruz.

İletişim bilgilerimiz ne kadar çok ve DOĞRU olur ise derneğimiz mail adresinden; sultanahmetteknikokullari.der@gmail.com ulaşabileceklerimiz de o denli çoğalacaktır.

Saygılarımızla.

Bu sayfa hakkındaki yorumlar:
Yorumu gönderen: AHMET ÖZBAŞ( ahmet.ozbas.40hotmail.com ), 30.06.2016, 11:11 (UTC):

Yorumu gönderen: M.KAZIM TOKEL( kazimtokel2er.com.tr ), 11.09.2013, 12:53 (UTC):
.SİTE ÇOK GÜZEL.SULTANAHMET . 1968 MAKİNA RESSAMLIĞI

Yorumu gönderen: Mustafa Kemal ÖZCAN( sangrealmustafakemalgmail.com ), 13.06.2011, 14:14 (UTC):
Yapılan çalışmalarımızı destekleyen herkeze teşekkürler. Daha iyisini yapabilmek için YARDIMLARINIZI bekliyoruz.
Saygılarımla

Yorumu gönderen: tolga citak( tolga_citakhotmail.com ), 12.12.2009, 13:27 (UTC):
emeginize cok tesekkürler... ellerinize saglik,müthis bir is cikmis...tekrar tesekkürler..

Yorumu gönderen: ISHAK BAKIR( ishak_bakirhotmail.com ), 05.11.2009, 15:00 (UTC):
slm...bu arada müzik playı iyi dinledim ve oldukca keyif aldım...çok uzun bir süre önce dinlediğimde hatıralar canlanı verdi...www.turkreklam.de.tl

Yorumu gönderen: yıldız( yildzsonmezbalcihotmail.com ), 25.10.2009, 15:21 (UTC):
ellerınıze saglık. emegı gecen tum arkadaslara tesekkurler

Bu sayfa hakkında yorum ekle:
İsmin:
E-mail adresin:
Mesajınız:
BU GÜN NELER OLUYOR.?